Tennant takarítógép

A céget 1870-ben alapította George H. Tennant Mineapolisban, amelyet hivatalosan 1909-ben jegyeztek be.


Székhelye ma is Mineapolisban található.

(Tennant Company HeadQuarters, USA: 701 N. Lilac Drive, Minneapolis, MN 55422)


Jelenlegi ügyvezetője Chris Killingstad.

A Tennant Company, mintegy 3000 munkavállalóval végzi a takarítógépek gyártását, fejlesztését és egyéb takarítási megoldások kidolgozását.

A Tennant piacvezető szerepet tölt be az Egyesült Államokban a takarítógépek tekintetében.

Ezen kívül jelen vannak még az Észak és Dél-Amerikai, Európai, Közel-Keleti, Afrikai és Ázsiai piacokon is.

Nem csak beltéri padlósúroló és seprőgépeket gyártanak és forgalmaznak, hanem a kültéri területek tisztán tartására alkalmas seprőgépeket és kombinált takarítógépeket különböző változatokban.


Termékeit világszerte használják különböző típusú környezetek tisztán tartására, beleértve a kiskereskedelmi létesítményeket, logisztikai központokat, gyárakat és raktárakat, irodaházakat, iskolákat, egyetemeket, kórházakat és klinikákat, valamint nyilvános helyszíneket, úgy mint stadionok, parkolók, arénák és utcák.


A Tennant Company-t a New York-i érték tőzsdén is jegyzik és 2014-ben bekerült a Forbes listáján a 100 legmegbízhatóbb cég közé.


2014-ben a B5-ös akkumulátoros padlópolírozó az IDEA-n (International Design Excellence Awards) 3. helyezést ért el.


Bevételi forrásai folyamatosan növekednek. 20%-os növekedést ért el az Ázsiai piacon az elmúlt évben. A Kínai piacon is 25%-ot sikerült növekednie.


Egyéb márkák is kötődnek a Tennant nevéhez, amelyek szintén a takarítási piacon vannak jelen:

Green Machines, Nobles, Orbio, Alfa Uma Empresa Tennant.


A Tennant elkötelezett a környezete jobbátétele iránt. Innovatív megoldásai és alapítványai révén folyamatosan dolgozik azon, hogy a vállalat kivegye a részét a társadalmi felelősségvállalásból.


A fejlesztések egyik fő iránya a vegyszermentes takarítási technológiák kidolgozása és tesztelése, amely technológiákkal a takarítógépek egyre hatékonyabbak a “zöld” takarításban. A fejlesztésekkel a takarítási folyamat hatékonyságának növelésén és a takarítás biztonságosabbá tételén dolgoznak.


A Tennant aktivan közreműködik a közösségi élet javításában is. 2016 nyarán saját alapítványán keresztül nyújtott támogatást azoknak az éhező gyermekeknek akik év közben az iskolában reggelit és ebédet is kapnak, azonban nyaranta az iskola bezárásával a családjuk nehezen tudja megoldani az étkeztetésüket.


Képviselteti magát a közösségi médiában is. Megtalálhatók a Facebook-on, a LinkedIn-en így lehetőségünk nyílik követni a tevékenységüket és a megosztott tartalmakat is.


A Tennant takarítógépeket gyártó vállalat a világ egyik vezető tervező, gyártó és marketing cége, amely segít létrehozni egy tisztább, biztonságosabb és egészségesebb világot. Ezzel az elgondolással dolgoznak a vállalat munkatársai. Felelősnek tartják magukat az ügyfeleikért, munkatársaikért, befektetőikért és a nemzetközi közösségért.


A vállalat filozófiája, hogy a gondoskodás egy szűrő a cselekedetekben és a döntéshozatalban, amely minden lépésükben jobb állapotban hagyja a dolgokat, mint ahogy találták őket.


Ezért választottuk mi is a Tennant-ot.

 

Elérhetőségeink

Hun Higiénia Kft.

Adószám: 24232911-2-41

Székhely: 1031 Budapest, Vízimolnár u. 8.

Levelezési cím: 1125 Budapest, Kútvölgyi út 50.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 0670 628 5984

Takarítógép családjaink

  • Tennant

Rólunk

2011 óta takarítógépek értékesítésével, felújításával és forgalmazásával foglalkozunk.
A szoláltatásaink között lízing és takarítógépek bérbe adása is szerepel, akár full szervíz szolgáltatással.
Takarítógépeinket használatra kész állapotban, helyszínre szállítva, gépoktatással, használati utasításokkal, garancialevéllel és alkatrész listával adjuk át.
Kérjen árajánlatot vagy gépbemutatót, és győződjön meg a saját szemével gépeink a hatékonyságáról.