Hogyan vásároljunk - 3 segítség!

 

Kedves Látogató!

 

Az alábbi tanácsokat szeretném Önökkel megosztani takarítógép vásárlása előtt!

 

  1. Kérjünk gépbemutatót

Amikor takarítógépet vásárolunk, gyakran kérünk árajánlatot több cégtől is. Az árajánlatok jellemzően néha papíros, de inkább elektronikus levelek formájában érkeznek. Ezekből nagyon sok adat kiderül, azonban a takarítógép használhatósága, vagy a takarítási alkalmasága azon a területen ahol használni szeretnénk, nem. Javaslom, hogy kérjünk a gyártó vagy forgalmazó cégtől gépbemutatót, ami alkalmával meggyőződhetünk a takarítógép alkalmaságáról, használhatóságának egyszerűségéről vagy bonyolultságáról, illetve a bemutató személyzetnek fontos kérdéseket tehetünk fel a takarítógéppel kapcsolatban, ami később akár több százezer forintot is spórolhat nekünk. Tájékozódhatunk a garancia pontos feltételeiről (ha ez az ajánlatban nincsen benne), az alkatrész utánpótlásról, vagy az üzemeltetési költségekről. Így még azelőtt nyilvánvalóvá válik egy takarítógép megfelelősége hogy pénzt adnánk érte. Kérjük a gépet telephelyünkre, hogy azon a területen győződjünk meg az teljesítményéről, ahol majd használni szeretnénk.

Ne sajnáljuk rászánni az időnket a gépbemutatóra. Általában egy takarítógépet 60 perc alatt be lehet mutatni. Ha 3 ajánlatot is kérünk be, amelyek mindegyikéhez bemutatót is kérünk, akkor is csak 3 óra megy el az időnkből, ami a napi használat során akár már 1 éves időintervallumot tekintve is busásan megtérülhet. Ha azonban nem megfelelő döntést hozunk, akkor később könnyen megbánhatjuk, hogy egy olyan takarítógépet vásároltunk, amely a területet nem képes úgy feltakarítani, ahogy szeretnénk.  Így javaslom, hogy szánják rá az időd a gépbemutatóra. Több éves tapasztalatom azt mutatja, hogy megéri. A forgalmazó cégeknek is sokkal inkább megéri egy olyan elégedett ügyfél, aki később ajánlani akarja majd az eladót. Ennek pedig az egyik legjobb módja, ha a takarítógépet a leendő területre visszük próba bevetésre.


Folytatás következik…

 

Elérhetőségeink

Hun Higiénia Kft.

Adószám: 24232911-2-41

Székhely: 1031 Budapest, Vízimolnár u. 8.

Levelezési cím: 1125 Budapest, Kútvölgyi út 50.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 0670 628 5984

Takarítógép családjaink

  • Tennant

Rólunk

2011 óta takarítógépek értékesítésével, felújításával és forgalmazásával foglalkozunk.
A szoláltatásaink között lízing és takarítógépek bérbe adása is szerepel, akár full szervíz szolgáltatással.
Takarítógépeinket használatra kész állapotban, helyszínre szállítva, gépoktatással, használati utasításokkal, garancialevéllel és alkatrész listával adjuk át.
Kérjen árajánlatot vagy gépbemutatót, és győződjön meg a saját szemével gépeink a hatékonyságáról.